Guide mäklare - Örnsköldsvik

SkandiaMäklarna Örnsköldsviklogo SkandiaMäklarna Örnsköldsvik

Företagsnamn:SkandiaMäklarna Örnsköldsvik
Gatuadress: Hamngatan 13 A
Postnummer: 89123
Ort: ÖRNSKÖLDSVIK
Telefon: 0660-77260
Hemsida:SkandiaMäklarna Örnsköldsvik


Presentation: SkandiaMäklarna Örnsköldsvik

Örnsköldsvik

Vi på SkandiaMäklarna i Örnsköldsvik ger Dig en komplett mäklartjänst som kännetecknas av högt personligt engagemang, omsorg, kunskap och trygghet.

Vi ger Dig tips och råd inför Din försäljning respektive köp. Vi finns tillgängliga för Dig!

Vi vill att Din bostad syns och når ut till rätt köpare och upprättar beskrivningar av hög kvalitet, för internet och exklusiva tryckta presentationsbroschyrer. Vi lägger även extra möda på högklassigt foto och efterbehandling av bilder för att visa bostaden från sin allra bästa sida!

Vi ger Dig svar på Dina juridiska frågor och hjälper till med deklarationen.

Vi erbjuder Dig försäkringar mot dubbla boendekostnader samt mot dolda fel. Vi har även bra kontakter med besiktningsmän och banker.

Vi som jobbar här...

Jennifer Lindström, fastighetsmäklare ledamot Mäklarsamfundet. Har läst Fastighetsmäklarprogrammet vid Umeå Universitet i Skellefteå. Talar engelska och tyska. Ung, målmedveten, noggrann och gillar att ha mycket ansvar.

Torbjörn Sverker, fastighetsmäklare ledamot Mäklarsamfundet. Bor i Domsjö sedan 1993 och kan Örnsköldsvik in och ut. Skogsmästare som har varit verksam som mäklare sedan 1995. Expert på skatte-och fastighetsjuridik.

Tveka inte att kontakta oss när Du skall sälja eller köpa bostad! Välkommen in till oss på Hamngatan 13 (bredvid Intersport).

webbplats SkandiaMäklarna Örnsköldsvik