Guide mäklare - Örnsköldsvik

Jakobsson Wiklund ABlogo

Företagsnamn:Jakobsson Wiklund AB
Gatuadress: Viktoriaesplanaden 23
Postnummer: 89135
Ort: ÖRNSKÖLDSVIK
Telefon: 0660-10200
Hemsida:Jakobsson Wiklund AB


Presentation: Jakobsson Wiklund AB

Välkommen till Jakobsson Wiklund!

Jakobsson Wiklund AB är ett ägarlett företag med säte i Örnsköldsvik. Fokus för vår verksamhet ligger på ekonomisk och skoglig rådgivning samt redovisnings- och skattefrågor för alla företagsformer. Mäkleri av skogsfastigheter är också en stor del av verksamheten. Vid mäklaruppdrag taxeras alla fastigheter genom att en skogsbruksplan upprättas. Jakobsson Wiklund utbildar även företag och banker i skattefrågor.

Vi på Jakobsson Wiklund är medlemmar i SRF, Sveriges Redovisningskonsulters Förbund som är Sveriges ledande branschförbund för redovisningskonsulter. Detta är en garanti för att vi utför våra uppdrag med ansvar och efter högt ställda etiska regler, samt att vi har erforderliga ansvarsförsäkringar. Vi samarbetar även med auktoriserade revisorer.

Som mäklare är vi medlemmar i Mäklarsamfundet vilket innebär att vi genomgår fortlöpande utbildning och har erforderliga ansvarsförsäkringar.

Vi som arbetar på Jakobsson Wiklund tror på en nära och personlig kundkontakt där vi kan sköta er löpande ekonomi, men även hitta lösningar på både små och stora problem och hjälpa er se möjligheter med ert företagande.

webbplats Jakobsson Wiklund AB