Mäklare-Sundsvall.se

Guide mäklare - Sundsvall SkandiaMäklarna Sundsvall

SkandiaMäklarna Sundsvall


logo SkandiaMäklarna Sundsvall

Företag:SkandiaMäklarna Sundsvall
Adress: Sjögatan 9
  852 34
  Sundsvall
Telefon:060-12 54 00
Hemsida:SkandiaMäklarna Sundsvall


Presentation: SkandiaMäklarna Sundsvall

Fastighetsmäklare i Sundsvall

Det lönar sig att träffa oss!

Ett hem är något av det mest värdefulla vi har. Därför är det viktigt att anlita rätt fastighetsmäklare när det är dags att byta boende. Våra fastighetsmäklare i Sundsvall har tillsammans en samlad erfarenhet på över 27 år inom fastighetsmäklarbranchen samt en gedigen lokalkännedom om Sundsvalls- och Timråområdet! Vi förmedlar villor, bostadsrätter, fritidshus, kommersiella fastigheter, nyproduktioner, tomter och jordbruksfastigheter.

SkandiaMäklarna som startades 1980 är idag ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag och de ledande kvalitetsmäklarna med 78 kontor runt om i Sverige samt med verksamhet i Spanien. Vi ger dig som kund tryggheten och servicen av en mäklare med god lokalkännedom men med stöd av ett rikstäckande nätverk.

Vår ambition är att bygga långvariga kundrelationer där du som nöjd kund återkommer till oss när det blir dags att byta bostad igen och gärna rekommenderar oss vidare till dina nära och kära! Även om du inte tänker byta bostad just nu så kan du alltid kontakta oss på SkandiaMäklarna i Sundsvall för att diskutera dina idéer och tankar.

Välkommen till kontoret på Sjögatan 9, mittemot kulturmagasinet!

webbplats SkandiaMäklarna Sundsvall


Vill du annonsera här?
Kontakta oss